Kerst bij Le Bon

Kerst bij restaurant Le Bon

Restaurant Le Bon bestaat dit jaar 11 jaar! Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag pakken wij uit met een 11 gangen menu!

 

Wat gaan we doen?

Om 18. 00 uur verwelkomen wij u met een glas Champagne en amuses, naar wens maken we enkele oesters voor u open.

Om 18.30 gaan we dan aan tafel voor een culinair overzicht van 11 jaar Le Bon. Die we u willen laten proeven in 5 rondes met 11 gerechten, ter grootte van een klein tussengerecht.

 

 

Welke heerlijkheden kunt u verwachten?

 

 

Eerste ronde : Voorgerechten

Kletskop | yuzu | avocado | parmezan | cress

Ceviche Coquilles | granaatappel | limoen | koriander

Gerookte eendenborst | pijnboompit | mosterd | peterselie | little gem | mosterdkaviaar

 

 

***

 

 

Tweede ronde: Tussengerechten

Peterseliewortel | schuim | chips van pastinaak

Ravioli | confit de canard | kwartel | hazelnootboter | truffel

Gepocheerde Heekfilet | cider | kreeft | zeekraal

 

 

***

 

 

Derde ronde : Hoofdgerechten

Tarbot | knolselderij | beurre blanc

Tournedos van Patrijs | paddenstoelen | puy linzen | schuim van cèpes

Hertenrug | stoofpeer | valrhona chocolade | witlof

 

 

***

Vierde ronde: Kaas

 

Vacherin Mont d’Or | pruim | thijm | foccacia

 

***

Pré dessert

 

 

Vijfde ronde: Nagerechten

Bread & Butter Christmas Pudding.

 

 
 

 

DutchEnglishFrenchGerman