Over ons

Over Le Bon

(H)eerlijke gerechten voor de pure liefhebber.

In december 2011 openden wij ons restaurant aan de rand van de binnenstad van Alkmaar. Le Bon is een romantisch, rustig en intiem restaurant waar u kunt genieten van een complete en verzorgde avond.

Wij voeren een frans-nederlands geïnspireerde keuken. Hier wordt zoveel mogelijk gewerkt met de mooiste biologische en verantwoorde streekprodukten van leveranciers uit de regio. Creativiteit en vernieuwing spelen van amuse tot en met de koffie een cruciale rol. Elke dag gaat het enthousiaste team tot het uiterste om u culinair te verwennen en u een (h)eerlijke, ontspannen avond te bezorgen. Kwaliteit en aandacht staan bij ons hoog in het vaandel, waarbij ons streven is om u een ervaring te laten beleven waar u het nog lang over zult hebben.

pexels-florent-b-2664185
Untitled design(22)

Pascal de Nobel

Patron Cuissinier

Een beetje betere wereld.

 

Restaurant Le Bon is voortgekomen uit mijn ideeën over hoe een restaurant moet zijn voor haar gasten. De kennis die ik in de loop der jaren als chef heb vergaard heb ik samen laten komen in een restaurant wat naar mijn idee het restaurant is waar de liefhebber van uit eten gaan zijn of haar plek vindt.

 

In restaurant Le Bon, wat met haar biologische en duurzame insteek een eerlijk product biedt, kunnen gasten op een ontspannen manier genieten van een complete avond. Het verantwoord ondernemen staat voor mij hoog in het vaandel omdat ik van mening ben dat een eerlijk product de toekomst heeft.

 

Met restaurant Le Bon wil ik mijn bijdrage leveren om de wereld een beetje beter maken en daar mogen mijn gasten de vruchten van plukken en genietend aan bijdragen. Ik heet iedereen dan ook van harte welkom in restaurant Le Bon en sta samen met mijn team er voor in u te laten beleven hoe heerlijk eerlijk kan zijn.

 

Pascal de Nobel

Daniel Groeneveld

Maître Sommelier

Bij Le bon vinden wij het belangrijk dat u een onvergetelijke avond beleefd en kan genieten van al het moois wat de culinaire wereld heeft te bieden. Met oog voor de natuur, zonder compromis, maar vooral waanzinnig lekker! Elke dag leggen wij  de lat weer hoog, waar u de vruchten van plukt. Mooie wijn spijs combinaties met de gerechten van Pascal en mijn bijzondere biologische wijnen. Laat u verrassen en kom snel een keer langs voor een gastvrije en ontspannen avond in ons restaurant.

Daniël Groeneveld

Bezoek restaurant Le Bon,
Maak vandaag uw reservering.